top of page

Om Pasvikhytta

Pasvikhytta produseres i Kirkenes. Den er laget av oss som selv er vokst opp med Finnmarks levende hyttekultur. Mesteparten av fritiden tilbringer vi på hytta, ute og inne. Året rundt.

Vi ønsker å bidra med all vår erfaring, kompetanse og lokalkunnskap; om alt i fra bygging, klima, geografi til forskjellig bruk.

 

Livet med Pasvikhytta skal være enkelt, for de som skal bruke den. Derfor har vi flere størrelser og tilpasningsmuligheter.

Hyttene er bygget for mørketid og midnattsol. Det betyr at vi lager hytter med smarte løsninger, som tar høyde for de sterke kontrastene vi har i Finnmark. Ei hytte som er tilpasset våre ekstreme klimatiske forhold og hyppig bruk, fungerer over alt.
 

I moderne produksjonslokaler bygger vi effektivt elementer innendørs, som gjør at vi kan raskt kan levere hytter av høy kvalitet, til en fornuftig pris. Til montering vet vi hvilke håndverkere som er dyktige.

Hyttene er også mulig å sette opp selv, hvis du ønsker det.

Uansett følger vi opp om det skulle være noe. Det er bare å ta kontakt!

Midnattsol_Nicole_Merten_FIX-1.jpg

Håndtverk

- Gode følelser hele veien

Fra første møte til ferdig leveranse er vi opptatt av godt håndverk. Ikke bare når det gjelder teknisk arbeid, men også kundebehandling. 

TE_Pasvik_Dag3_MG_8262_web.jpg

Tradisjon og historie

- En del av oss

I Pasvikdalen er det lange og gode hyttetradisjoner. Med Pasvikhytta vil vi dele og bringe dette videre

TE_Pasvik_Dag2_MG_7796_web.jpg

Lokal kunnskap

- Vi kjenner livet i nord

Alt blir litt enklere når man kjenner forholdene og har felles erfaringer. Dessuten er det hyggelig å kunne møtes.

TE_Pasvik_Dag2_MG_8011_web.jpg
bottom of page